Inici2020-11-13T09:33:56+00:00
Carregant...

Maresme Continuum

Una aliança per a la racionalització dels recursos, el desenvolupament de programes comuns, la consolidació de l’oferta assistencial i l’obertura a iniciatives empresarials d’inserció laboral.

Coneix Maresme Continuum

Maresme Continuum, neix com associació, en forma d’aliança estratègica, entre les entitats Comunitat Terapèutica del Maresme, Centre de Formació i Prevenció, Fundació Molí d’en Puigvert i La Klosca-CET, que presten diferents serveis assistencials en el sector públic, en el territori del Maresme, des de fa molts anys.

El seu objectiu principal és establir una línia d’actuació única i comú, especialment en Rehabilitació Psicosocial, coherent amb la resta de l’atenció a la salut mental i el servei a les persones, recollint les necessitats particulars del Maresme per tal d’optimitzar els recursos existents, donar-los una unitat funcional i abastar el màxim possible en la continuïtat assistencial.

Aquesta unitat funcional dels recursos d’aquestes quatre entitats possibilitarà el seu objectiu fonamental, el continuum assistencial,  però també una racionalització dels recursos, el desenvolupament de programes comuns, la consolidació de l’oferta assistencial i obrir pas a iniciatives empresarials d’inserció laboral. A la vegada, establir línies de gestió empresarial que actuïn amb criteris de economia d’escales.

L’aliança estratègica, en el context d’una atenció centrada en la persona i en un context de recursos escassos, pot representar :

          ► Una oportunitat d’oferir serveis més potenciats i articulats a un nombre més gran de persones amb els mateixos recursos.

          ► Una fortalesa per a les organitzacions que ofereixen serveis públics.

Pensem que les 4 entitats partícips d’aquesta aliança tenen un suficient grau d’experiència, més de 30 anys realitzant aquesta tasca en el territori; tenen un excel·lent grau de confiança per traçar objectius comuns i el grau de generositat necessari per permetre compartir activitats sense prioritzar protagonismes.
Creiem important prendre la iniciativa en el que suposa implementar aquesta aliança de proveïdors de serveis públics al Maresme, que està en la línia de les polítiques de salut de Benestar Social i Inserció Laboral i de transversalitat que la pròpia Generalitat promou en aquests moments.

Maresme Continuum

en xifres

0
Entitats
0
Punts asistencials
0+
Professionals
0+
Persones ateses

ELS NOSTRES PROJECTES

Desenvolupem projectes de sostenibilitat en tot l’àmbit geogràfic del Maresme y proximitats.

ÚLTIMES NOTÍCIES

No et perdis les últimes notícies de la nostra associació

Go to Top